Wanneer:
23 september 2017 @ 20:00
2017-09-23T20:00:00+02:00
2017-09-23T20:15:00+02:00
Waar:
MCC Elckerlyc
5081 Hilvarenbeek
Nederland
Kosten:
Gratis

DE HUILENDE MANNEN bij 100% Hollands

HILVARENBEEK – ‘100% Hollands is een feest van herkenning voor jong en oud’, voor de organisatoren Ad Aarts en Joep Roberts smaakte het succes van de eerste twee edities in 2015 en 2016 naar meer. Zaterdag 23 september 2017 vindt dan ook de derde editie van het meezingspektakel plaats in MCC Elckerlyc in Hilvarenbeek. Vanaf 20.00 uur kunnen muziekliefhebbers genieten van onder andere “De Huilende Mannen” en DJ Joep. Daarnaast kun jij je karaoketalent laten horen. Alles kan en mag je zingen: smartlappen, nederpop en feestmuziek. Er is één voorwaarde: het publiek zingt alle liedjes mee! De toegang is gratis.

Het logo van 100% Hollands duikt langzaam weer op in het straatbeeld van de gemeente Hilvarenbeek. De wens van Ad wordt hiermee vervuld. In 2015 kreeg hij, als vrijwilliger bij Cultureel Centrum Elckerlijc, vrij spel van manager Hans van der Sanden om het evenement te organiseren. Het concept, dat hij vervolgens met Joep Roberts uitwerkte, bleek een groot succes. Ad: ‘Nederlandstalige muziek spreekt veel mensen aan vanwege de herkenbare melodieën en de teksten die iedereen makkelijk mee kan zingen. 100% Hollands was nieuw in en voor Hilvarenbeek, maar de drempel voor bezoekers is erg laag.’ ‘Ten eerste omdat we geen entree vragen. En het publiek is heel divers. Het is geen smartlappenavond. Die zitten er ook tussen, maar alle soorten Nederlandstalige muziek komen aan bod. Dus we draaien ook Nederpop en Nederlandstalige rockmuziek. Deze mix spreekt jong en oud aan’, aldus Joep.

PROGRAMMA

‘Dit jaar hebben we in plaats van drie artiesten, ‘De Huilende Mannen’. Dus gaan we samen huilen, lachen, gieren en brullen. Voor je het weet sta je te zingen, te dansen en te springen.

Tussen de liveoptredens door draait Joep Nederlandstalige muziek. Iedereen kan verzoeknummers doorgeven via www.facebook.com/100-Hollands-Hilvarenbeek’.

Een mix van Nederpop; Blof, Doe Maar, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis en André Hazes passeren zeker de revue. De songteksten verschijnen op een groot scherm zodat iedereen in de zaal mee kan zingen.

KARAOKETALENT EN ZIJN WELKOM

Ben je een karaoketalent die Nederlandstalige meezingnummers ten gehore wil brengen, iedereen is welkom. Geïnteresseerden melden zich aan via onze Facebookpagina of mail naar [email protected]. Vermeld in je bericht welke nummers je wilt zingen. Dat mag alles zijn, als het maar Nederlandstalig is. Wij zorgen voor de orkestband, indien gewenst krijgt de deelnemer die vooraf toegestuurd.’

Kijk voor meer informatie op http://www.hilvarenbeek100hollands.nl of www.facebook.com/100-Hollands-Hilvarenbeek

Reacties

reacties