Wanneer:
22 oktober 2016 @ 10:00
2016-10-22T10:00:00+02:00
2016-10-22T10:15:00+02:00
Waar:
5087 Diessen
Nederland
Kosten:
6,00

22 en 23 oktober is het weer zover: Air-Time! Een toffe weekendmeeting voor iedereen die iets heeft met luchtgekoelde Volkswagens. Deze editie mag je niet missen! Air-Time vindt plaats op een mooie lokatie in Diessen, vlakbij Tilburg.

Natuurlijk zijn ook mensen zonder luchtgekoelde VW van harte welkom! Speciaal voor deze mensen hebben we een parkeerplaats direct naast het terrein.

Dit jaar gaat er weer iemand naar huis met een dikke prijs voor ‘The Good, the Phat of the Ugly’. Mooi gepoest, dikke ride en best ratlooker dus. Ook deze editie zijn de ‘bokalen’ weer custommade! In samenwerking met Sky Balloon flights geven we ook nog een ballonvaart weg en de deelnemers maken ook kans op andere te gekken prijzen zoals een Airmighty Megascene!

De entree is voor bezoekers €6,- voor de gehele dag. Mocht je toch iets extra’s willen dan kan dat! Kijk voor tickets en prijzen op de website.

Zaterdag gaat om 10.00 uur het terrein open. Wil je die zaterdag gezellig aanschuiven bij de BBQ, meld je dan! Kosten bedragen €20 per persoon en aanmelden moet echt vanwege het bestellen van voldoende vlees, stokbrood, sausjes en vitamientjes. Zaterdagavond is er ene dikke fissa met djKalky van de Radicalbugz en dj Servie. Zondagochtend wordt er een katerontbijt verzorgd. Niet te vroeg, maar ook zeker niet te laat.

Overnachten is op veler verzoek ook weer mogelijk dit jaar. We richten het terrein in als ‘campsite’ waar jij je campertje, tent of caravan kunt neerplanten. Kosten voor de camping zijn er niet, die zijn inbegrepen in de weekendtickets. Reserveren is noodzakelijk dus meld je snel aan!

Wil je blijven overnachten in een pipowagen of zelfs een luxe kamer? Het is allemaal mogelijk!

Kom je kijken en/of jouw luchtgekoelde VW showen? Zaterdag is het terrein open vanaf 10.00 uur en Zondag gaan we ook weer lekker los vanaf 10.00 uur. Iederene is welkom!

Voor informatie, tickets en meer kijk je op: www.air-time.nl

Reacties

reacties