Wanneer:
4 mei 2018 @ 10:00 – 17:00
2018-05-04T10:00:00+02:00
2018-05-04T17:00:00+02:00
Waar:
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Nederland

Animal Event: Hét festival voor dierenfans in een nieuw jasje

De Beekse Bergen barst op 4, 5 en 6 mei 2018 uit zijn voegen tijdens de twaalfde editie van Animal Event. Tienduizenden honden met baasjes en dierenliefhebbers uit alle windstreken reizen af naar Hilvarenbeek (bij Tilburg) voor dit driedaagse dierenfestival. Dit jaar staat volledig in het teken van vernieuwing. De Promenade wordt het nieuwe bruisende hart van Animal Event, met straattheater, stands en gezellige terrassen. Deze promenade verbindt vijf event area’s, Dorp, Park, Strand, Eiland en Bos, met elkaar. Hier vind je pistes met spectaculaire dierenshows, interactieve workshops en leerzame demonstraties. Alle mogelijke dierenexperts zijn op Animal Event aanwezig om over hun passie te vertellen. En er is meer dan huisdieren en boerderijdieren: Afrika ligt namelijk om de hoek!

De vijf event area’s
Midden in het Dorp staat de dorpskiosk waar je kunt genieten van leuke dierenoptredens en leerzame presentaties. Op het Dorpsplein vind je de Safaribushalte, waar je op de bus stapt voor een anderhalf uur durend avontuur tussen de leeuwen, olifanten, giraffes, neushoorns en zebra’s. Op de Farm Food Hondenracebaan kun je testen of je hond een snelheidsduivel is. In het Park ligt de vertrouwde Farm Food Hondenpiste waar clinics en demonstraties met honden worden verzorgd. Voor de fanatiekelingen zijn er de Farm Food Masterclasses door diverse toppers uit de hondenwereld. In het Park vind je ook boerderijdieren, paarden en erfdieren van alle pluimages. In het Bos breng je een leerzaam bezoekje aan het Royal Canin Raskattencafé, waar tientallen raskatten zich van hun beste kant laten zien. Bij het onderdeel ‘Raad van Beheer Rashonden’ vertellen zo’n 25 rasverenigingen je alles over de meest uiteenlopende hondenrassen. De kleindieren verhuizen dit jaar naar het bos, in diverse paviljoens zijn er presentaties over konijnen, vogels, knaagdieren, vissen en reptielen. Op het Strand is de veelzijdige Showpiste met honden-, paarden- en erfdierenshows. Daarnaast ligt het Beeztees Funbeach met workshops, Dock Diving en een uitgestrekt losloopgebied. Nieuw aan het strand is het Farm Food Hondendoolhof, waar je je hond naar hartenlust kunt laten speuren. Na een duik in het water laat je je hond in de watten leggen in de Fronline Petcare Dogwash. Op het strand vind je ook de Aeres Business Lounge, het trefpunt voor professionals uit de huisdierenbranche. Het Eiland is een compleet nieuw gedeelte gericht op hondensport. In het Prins Sport Stadion worden diverse hondensportdemo’s gegeven en er zijn wedstrijden. In het Prins Sport Parcours kunnen bezoekers zelf kennis maken met een tiental populaire hondensporten.

Praktische informatie
Openingstijden: Animal Event is op 4, 5 en 6 mei (Meivakantie) en geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie: Animal Event vindt plaats op Event Center Beekse Bergen te Hilvarenbeek, Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek. Dit terrein is gelegen nabij Safaripark Beekse Bergen en Speelland.

Dagkaarten: Volwassenen: € 16,50 / Kinderen € 14,-
Passe-partout (3 dagen): Volwassenen: € 27,50 / Kinderen € 23,50
Gezinskaart (2 volwassenen en 2 kinderen): € 50,-
Hondenkaart: € 2,50
Bussafari: € 6,-

Kijk voor meer informatie, actueel programma en tickets op www.animal-event.nl

Reacties

reacties