Kom ravotten in de jungle van Apenkooi

Na een grandioze editie vorig jaar vindt Apenkooi Festival ook in 2019 plaats. Zaterdagavond 22 juni en zondag 23 juni gaan de voetjes weer van de vloer op sportpark De Stevort in Biest-Houtakker. Tijdens dit weekend valt er van alles te beleven en komen er een tal van artiesten en Dj’s langs om er ook dit jaar weer een groots jungle festijn van te maken.

Zaterdagavond 22 juni
De zaterdagavond van Apenkooi Festival staat in het teken van zwieren, zwaaien en kontje draaien. Oftewel, alleen maar gezelligheid. Ook dit jaar heeft Apenkooi Festival weer een aantal grote namen aan de line-up weten toe te voegen. Wil je weten wie dat zijn? Houdt dan onze Facebookpagina goed in de gaten. Hier vind je ook winacties voor beestachtig gave prijzen. Tickets voor de zaterdagavond zijn te koop via www.apenkooifestival.nl.

Zondag 23 juni
Op zondag gaan we gewoon verder met het zwieren en zwaaien om daarna af te sluiten met kontje draaien. De dag start zoals gewoonlijk met de zeskamp waarbij verschillende teams de strijd met elkaar aangaan tijdens een aantal spectaculaire spellen. Een team moet minimaal uit 6 personen bestaan, daarnaast moet er minimaal 1 vrouw in het team zitten. Opgeven voor de zeskamp kan via het inschrijfformulier op de website www.apenkooifestival.nl. Het weekend ravotten wordt afgesloten met een aantal artiesten van eigen bodem. DJ Tommy Santo zal, net als de afgelopen jaren, ook dit jaar weer verschillende platen draaien om de zondag van Apenkooi Festival in stijl af te sluiten. De toegang op zondag is gratis.
Houdt 22 & 23 juni dus vrij in de agenda en kom ravotten in de jungle van Apenkooi Festival!

Reacties

reacties