Wanneer:
3 september 2016 @ 09:00
2016-09-03T09:00:00+02:00
2016-09-03T09:15:00+02:00
Waar:
Vrijthof
5081 Hilvarenbeek
Nederland
Kosten:
Gratis

In het weekend van 2, 3 en 4 september staat de negentiende editie van Beachbeek gepland. De Vrijthof in Hilvarenbeek wordt omgetoverd tot één groot strand! Een gezellig beachvolleybaltoernooi met op vrijdag het toernooi voor de jeugd en op zaterdag en zondag het toernooi voor de volwassenen. Uiteraard is er na afloop van de wedstrijden een leuk muziekprogramma. Zorg dat je erbij bent!

 Beachbeek kun je het beste omschrijven als een sportief evenement voor een breed publiek. Niet alleen het toernooi is belangrijk, maar vooral ook de sfeer eromheen. Het toernooi is opgezet met het idee dat deelnemers en toeschouwers zich helemaal in de vakantiesfeer wanen. Een mooie combinatie van volleybal, muziek en een het ultieme zomergevoel. Dankzij de vrijwilligers, de deelnemers, de gemeente Hilvarenbeek en de sponsoren wordt het dit jaar voor de negentiende keer georganiseerd. Met maar liefst 72 teams op zaterdag en zondag belooft het weer een groots toernooi te worden.

Het programma

De hoofdmoot is natuurlijk sportief bezig zijn in het zand, maar er is meer dan sporten alleen. Er is volop vertier voor jong en oud. Beachbeek start vrijdagavond met het jeugdtoernooi ‘Beachbeek 4 kids’, georganiseerd in samenwerking met Bivoc en VC de Hilver. Teams kunnen zich nog steeds opgeven via het formulier in de Beachinfo (wordt huis-aan-huis verspreid in Hilvarenbeek) of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Na de wedstrijden zorgt coverband MZZL voor de muzikale omlijsting. Op zaterdag mogen de eerste teams zich om 9.00 uur alweer in het zweet gaan werken tijdens de poulewedstrijden. Ga je voor de winst? Dan kun je op zondag in de hoogste poule staan! Wil je alleen meedoen voor je plezier? Ook dan heb je voldoende tegenstand. Na afloop van de wedstrijden is er uiteraard weer volop feest. De avond wordt afgesloten door party coverband Mag Het Wat Zachter.

Start met een gezamenlijk ontbijt

Om een beetje bij te komen van de feestavond is er op zondag vanaf 9.00 uur een gezamenlijk ontbijt. Daarna beginnen om 9.30 uur de wedstrijden. De zondag start altijd rustig in verband met de diensten die ’s ochtends worden gehouden in de twee kerken rond de Vrijthof, maar daar wordt in de middag snel verandering in gebracht. Het toernooi wordt namelijk afgesloten door DJ Tommy Santo, een allround DJ en entertainer met alleen maar feestmuziek. Kijk voor meer informatie over Beachbeek op www.beachbeek.nl of volg Beachbeek op Facebook (Facebook.com/beachbeekhilvarenbeek) of Twitter (@beachbeek).

 

Reacties

reacties