Wanneer:
27 augustus 2017 @ 09:00
2017-08-27T09:00:00+02:00
2017-08-27T09:15:00+02:00
Waar:
Vrijthof 16
5081 CA Hilvarenbeek
Nederland

Twintigste editie Beachbeek!

Op 25, 26 en 27 augustus staat de Vrijthof in Hilvarenbeek in het teken van Beachbeek. De Vrijthof wordt omgetoverd tot één groot strand waar het hele weekend wordt gebeachvolleybald. Het is een speciale editie, want dit jaar bestaat Beachbeek maar liefst twintig jaar! Een jubileum dat gevierd gaat worden.

Beachbeek kenmerkt zich als een gezellig sportevenement voor een breed publiek. Een mooie combinatie van volleybal, muziek en een het ultieme zomergevoel. Met het twintigjarig jubileum krijgt het evenement een extra feestelijk tintje.

Het programma

Beachbeek start vrijdagavond om 18.30 uur met Beachbeek 4 Kids. Een leuk en gezellig toernooi voor de jeugd tot 16 jaar dat georganiseerd wordt in samenwerking met VC de Hilver. Na de wedstrijden zorgt coverband Van Eigen Bodem voor de muzikale omlijsting. Op zaterdag en zondag strijden de volwassenen om de eer. De wedstrijden op zaterdag beginnen om 9.30 uur. Ga je voor de winst? Dan maak je kans om op zondag in de hoogste poule te staan. Wil je alleen meedoen voor je plezier? Ook dan heb je een leuk weekend. Na afloop van de wedstrijden gaat Ruben Sosa er een feestje van maken. De dag wordt afgesloten door feestcoverband De Bijtels.

Start met een gezamenlijk ontbijt

Om bij te komen van de feestavond is er op zondag vanaf 9.00 uur een gezamenlijk ontbijt. Daarna beginnen om 9.30 uur de wedstrijden. Zondag start altijd rustig in verband met de diensten die ’s ochtends worden gehouden in de twee kerken rond de Vrijthof, maar daar wordt in de middag snel verandering in gebracht. We eindigen het weekend met Dominic Graat achter de draaitafel. Dat wordt gegarandeerd één groot feest. Kijk voor meer informatie over Beachbeek op www.beachbeek.nl of volg Beachbeek op Facebook (Facebook.com/beachbeekhilvarenbeek) of Twitter (@beachbeek).

 

Reacties

reacties