Wanneer:
17 augustus 2018 hele dag
2018-08-17T00:00:00+02:00
2018-08-18T00:00:00+02:00
Waar:
Vrijthof
5081 Hilvarenbeek
Nederland

Het ultieme zomergevoel op Beachbeek!

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus toveren we de Hilvarenbeekse Vrijthof om tot de Copa Cabana van Brabant. Dan is het de 21e editie van Beachbeek. Een mix van zand, beachvolleybal en veel gezelligheid. Niets moet, behalve genieten!

Het programma

Beachbeek start vrijdagavond om 18.30 uur met Beachbeek 4 Kids. Een leuk en gezellig toernooi voor de jeugd tot 16 jaar georganiseerd in samenwerking met VC de Hilver. Na de wedstrijden zorgen coverbands Wasco en Ongeschoren voor de muzikale omlijsting. Op zaterdag en zondag strijden de volwassenen om de eer. De wedstrijden op zaterdag beginnen om 9.30 uur. Ga je voor de winst? Dan maak je kans om op zondag in de hoogste poule te staan. Wil je alleen meedoen voor je plezier? Ook dan heb je een leuk weekend. Na afloop van de wedstrijden gaat Steekje Löss er een feestje van maken. De dag wordt afgesloten door The Guilty Pleasure Coverband. Meedansen op de Macarena, springen op happy hardcore en uit volle borst meezingen met André Hazes. Bereid je voor op reis terug in de tijd!

Start met een gezamenlijk ontbijt

Om bij te komen van de feestavond is er op zondag vanaf 9.00 uur een gezamenlijk ontbijt. Daarna beginnen om 9.30 uur de wedstrijden. Zondag start altijd rustig in verband met de diensten die ’s ochtends worden gehouden in de twee kerken rond de Vrijthof. Daar wordt in de middag snel verandering in gebracht. We eindigen het weekend met Ruben Sosa achter de draaitafel en feestduo de Partyfriex. Dat wordt gegarandeerd een gezellig einde van het weekend. Kijk voor meer informatie over Beachbeek op www.beachbeek.nl of volg Beachbeek op Facebook en Instagram.

Reacties

reacties