Wanneer:
15 mei 2016 @ 11:00 – 17:00
2016-05-15T11:00:00+02:00
2016-05-15T17:00:00+02:00
Waar:
Groot Loo 8
5081 BL Hilvarenbeek
Nederland
Kosten:
Gratis

In het Pinksterweekend is het weer zover. Dan wordt de grote tweejaarlijkse beeldhouwexpositie van (voormalig) cursisten van de Bick Art supplies (uit Riel) georganiseerd. Het is de 5e keer dat de expositie plaatsvindt. U wordt door “Bick” van harte uitgenodigd om ook dit jaar een kijkje te komen nemen op het terrein van de historische langgevel boerderij “De Flierefluiter”, Groot Loo nr. 8 in Hilvarenbeek.

Cursisten, voormalig-cursisten, alsmede docenten hebben de afgelopen twee jaar weer zeer hard gewerkt aan nieuw werk en laten dat op deze, naar wij hopen, prachtige Pinksterdagen zien. De beelden/ objecten ( het zijn er in totaal ± 100 geworden) in allerlei formaten zijn uitgevoerd in steen, brons, keramiek en kunststof of combinaties daarvan. Er wordt werk gepresenteerd van beginnende tot gevorderde beeldhouwers. Op diverse locaties op het terrein kunt U dus kennis maken met verschillende disciplines. Op die manier wordt de expositie zeer divers en interessant. Het uitgangspunt van de organisatie is: “variatie op elke locatie”.

Voor “muziek” is ook gezorgd. “De Elckerlyc-Speellieden” zorgen voor de muzikale omlijsting van deze dagen. Terwijl u rondloopt of van een heerlijk hapje en drankje geniet kunt u luisteren naar het repertoire van deze groep dat Middeleeuwse muziek en muziek uit Brabant en de Kempen bevat.

Het gezellige terras van de “Flierefluiter” geeft u daartoe nog eens extra gelegenheid.

De entree voor de expositie is, zoals altijd, gratis.

Er is speciale parkeergelegenheid voor auto’s en natuurlijk fietsen.

 

Reacties

reacties