Wanneer:
10 mei 2018 hele dag
2018-05-10T00:00:00+02:00
2018-05-11T00:00:00+02:00
Waar:
5087 Diessen
Nederland

 

10e editie van Dûrpkestocht op 10 mei 2018!

Op Hemelvaartsdag, 10 mei 2018, organiseert de Stichting Utdoetertoe voor de 10e keer de Dûrpkestocht. De Dûrpkestocht biedt een perfecte gelegenheid om een ontspannende en gezellige wandeling te maken. Tijdens het wandelen kunt u genieten van de prachtige en steeds verrassende omgeving van Diessen en haar omliggende dorpen.

Dit tweede lustrum is een mooie mijlpaal en wordt dan ook anders dan andere jaren. Allereerst wordt het start/eindpunt feestelijk opgeluisterd in samenwerking met Nollie Dollie. Bovendien is de opzet een beetje anders dan andere jaren.

De Dûrpkestocht zoals al negen jaar

Wat is hetzelfde gebleven: er worden verschillende nieuwe routes uitgezet. Zoals elk jaar, is het geheel aan de wandelaar zelf of hij/zij één of meerdere routes wilt lopen en ook de volgorde kan men zelf bepalen. De routes zijn met pijlen aangegeven en u krijgt ook nog een routebeschrijving mee. Als u wilt, kunt u de route met uw smartphone lopen.

Feestjaar-editie

Deze 10e editie is wat feestelijker en iets anders. Uniek dit jaar is de mogelijkheid om een route te wandelen onder begeleiding van een natuurgids. Daarnaast is er speciaal voor de kinderen een korte kinderroute met opdrachten. En de andere routes leiden u langs diverse interessante locaties die deze dag hun deuren voor u open zetten, zodat u eens achterom kunt wandelen.

We hebben de samenwerking gezocht met Nollie Dollie en daarom kunt u na iedere route even uitrusten bij de Bolster en een consumptie nuttigen bij Festival Nollie Dollie, onder het genot van passende live muziek en veel gezelligheid. De eerste consumptie is van Utdoetertoe!

 

Reserveer 10 mei 2018 alvast in uw agenda voor de Dûrpkestocht!

Nuttige informatie
Meer informatie over de Dûrpkestocht vindt u op onze website: www.utdoetertoe.nl of op onze Facebookpagina.

Reacties

reacties