Wanneer:
19 mei 2024 @ 14:30 – 26 mei 2024 @ 22:00
2024-05-19T14:30:00+02:00
2024-05-26T22:00:00+02:00
Waar:
Oisterwijkse Natuurtheater
Gemullehoekweg 147 Oisterwijk
Kosten:
7

Hans en Grietje in Sprookjesland.
Een muzikale familievoorstelling in het groen van de Oisterwijkse bossen.

De Oisterwijkse Theatergroep Trappaf is opnieuw alle zeilen aan het bijzetten om ook dit speelseizoen weer ’n prachtspel in het Oisterwijks Natuurtheater te kunnen brengen!
Ook dit jaar greep de Theatergroep naar werk uit het omvangrijke sprookjesoeuvre en liet haar oog vallen op ‘Hans en Grietje’. ‘Gewoon’ ’n jongen en ’n meisje, maar, waar we nu ein-de-lijk eens van te weten komen hóe zij in Sprookjesland terecht kwamen!

Het oorspronkelijke verhaal blijft zoals iedereen het kent maar is uitgebreid met veel nieuwe personages, muziek en liedjes. Ruim 60 spelers in alle leeftijden zullen u vermaken in het Oisterwijkse Natuurtheater, middenin het groene bos- en vennengebied.

‘Vóór jong en oud dóór jong en oud’ is een gegeven dat al jarenlang prima werkt voor Theatergroep Trappaf. Binnen de organisatie bestaat ’n kindergroep, ’n jeugdgroep én ’n volwassenengroep. Elke groep verzorgt haar eigen voorstellingen maar ééns per jaar kruipt men samen op het grote speelplan van het prachtige Natuurtheater. Mensen van 6 tot dik in de 70 jaren samen op het toneel, dat op zich biedt al prachtige kansen voor heerlijk theater!

Uitvoeringen op zondagen 19, 20, 25 en 26 mei
2e Pinksterdag) telkens om 14.30 uur en een avondvoorstelling op zaterdag 25 mei, aanvang 19.00 uur. 0-, 1- en 2-jarigen mogen gratis de voorstelling bezoeken.

Kaartverkoop en info www.theatergroeptrappaf.nl.
Ter plaatse zijn kaarten verkrijgbaar bij de kassa aan de voorzijde van het theater.
Er kan ook digitaal betaald worden. De toegangsprijs bedraagt € 7,- per persoon.

In de pauze en na afloop is er nog alle gelegenheid om de kinderen de speeltuin te laten ontdekken als u nog even plaats neemt op het terras van het boscafé voor een verfrissing of een praatje met de spelers. Ruimte om de fiets te stallen is er volop. Komt u met de auto dan vindt u, komende vanuit Oisterwijk, zo’n 100 meter voorbij het theater dat gelegen is aan de Gemullehoekenweg 147 te Oisterwijk aan de linkerzijde een parkeerplaats.

We zien u graag in het Oisterwijkse Natuurtheater! Alvast veel plezier toegewenst!

Reacties

reacties