Wanneer:
18 augustus 2017 hele dag
2017-08-18T00:00:00+02:00
2017-08-19T00:00:00+02:00
Waar:
5089 Haghorst
Nederland

Het Spektakel 2017; verrassend, humoristisch, gewoon genieten!

Tegen het einde van de vakantie is het fijn om te weten, dat er in Haghorst nog een weekend vol gezelligheid en verrassingen is. Elk jaar weer weten de leukste artiesten en vele bezoekers dit sfeervolle dorpje te vinden om met elkaar een paar dagen te genieten van enerverende optredens. Voor man of vrouw, jong of oud, Het Spektakel bruist op 18, 19 en 20 augustus!

 Vrijdag kan nu al betiteld worden als een humoristische, magische avond. Oppassen op uw eigendommen wordt ten strengste aangeraden met allround crimineel Berry K. uit H. én zakkenroller Rich Magic in de tent! Naast Berry Knapen en Richard Jansen, laat Dirk Kouwenberg alle boeiende aspecten van het astronautenvak zien en wordt met Jos van Gestel bewezen, dat het met het tonpraattalent in de gemeente Hilvarenbeek wel goed zit. De avond wordt op eigen wijze door Grard Blankers aan elkaar gepraat en muzikaal ondersteund door DJ 2 Trakxz.

Spektakel óp Het Spektakel, zaterdag wordt niet alleen genieten van een enorme keuze aan dj’s, maar ook je even kind voelen met het Spektakel’s Funhouse. Wat voorheen bekend stond als Club du Freak, is nu Spektakel’s Funhouse. Omgetoverd in 4 tenten met open doeken, zodat binnen en buiten genoten kan worden van lokale muzikale krakers als Ruud van Broekhoven, 44 Cuerenta Y Cuatro & DJ Nette, DJ Siva en afsluiter Kuatro Kay. Naast muziek is er kermis in de tent; ballengooien en touwtje trekken met prachtige prijzen. Fun verzekerd!

In de grote tent kan gewoon niet stil gestaan worden met namen als Naffz, Golddigger, Ruben Sosa en Steekje Löss.

Zondag is Hollandse Middag op Het Spektakel. Verschillende toppers van eigen bodem laten u meezingen en meedeinen. In de feesttent, maar ook op het buitenterras zorgen Arjon Oostrom, Jeroen van Zelst, Randy Watzeels en Wesley Klein voor het optimale Nederlandse lied. Tussen de optredens door zal het met DJ 2 Trakxz zeker niet stil zijn.

Aan de kleine bezoekers is ook gedacht, kom dus gezellig met het hele gezin!

Een divers, verrassend weekend. Haghorst is er klaar voor, u ook?

Reacties

reacties