Wanneer:
26 mei 2017 hele dag
2017-05-26T00:00:00+02:00
2017-05-27T00:00:00+02:00
Waar:
5081 Hilvarenbeek
Nederland

Knapzaktocht 2017

“Lekker fietsen en lokaal genieten”

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei wordt voor de vijfde keer de Knapzak Fietstocht gehouden. Dit in Nederland unieke fietsevenement vindt voor de vijfde keer plaats. De organisatie grijpt het eerste lustrum aan om weer andere routes uit te zetten in meer regio’s rond Tilburg.

De Knapzak Fietstocht wordt gehouden onder de slogan ‘lekker fietsen & lokaal genieten’. De deelnemers maken een mooie fietstocht en gaan op bezoek bij allerhande bedrijven in het buitengebied en soms ook nabij een kern. De rustpunten, wat ook allemaal startpunten zijn, bieden de fietsers van de knapzaktocht uiteraard iets leuks aan, dat kan bijvoorbeeld een proevertje of rondleiding zijn.

De Knapzak Fietstocht vindt zijn oorsprong in Land van de Hilver. Hieronder vallen de hele gemeente Hilvarenbeek en Moergestel. Gaandeweg heeft de organisatie de regionale vleugels verder uitgeslagen. Zo waren er vorig jaar routes in Goirle, Oisterwijk en in Tilburg. Voor 2017 ontwikkelt de organisatie weer nieuwe routes ten noorden van Tilburg en omgeving Oisterwijk.

Deelnemers aan de Knapzaktocht kunnen kiezen uit 2 fietsroutes met verschillende afstanden, zo rond de 40 à 50 kilometer. De routes zitten verpakt in een geinig Brabants bont knapzakje dat je als fietser natuurlijk mag houden. Daarin zitten ook bonnetjes voor de verrassingen onderweg en een paar leuke cadeautjes.

 

Voor meer informatie: www.facebook.com/knapzaktocht.

 

Reacties

reacties