Wanneer:
22 mei 2016 @ 10:00 – 17:00
2016-05-22T10:00:00+02:00
2016-05-22T17:00:00+02:00
Waar:
De Hovel
5051 Goirle
Nederland
Kosten:
Gratis

Het Lentement vindt plaats in hartje Goirle. Er is muziek, een modeshow, heel veel kramen, een kindervrijmarkt, horeca, kinderattracties en veel publiek. Een evenement om niet te missen. U wordt gastvrij ontvangen in de winkels en horecagelegenheden.

Op de Tilburgseweg staat een braderie. Kramen van marktkooplieden van de winkelstraat. Natuurlijk is er altijd wat lekkers te smullen aan de kraam of vanuit een winkel. De winkels zijn deze dag ook open, dur voor bijvoorbeeld de modeshoppers: volop keus in Goirle. Kortom.. lekker lenteren en niet als laatste… er zijn volop terrassen! Hier kan men ook nog verrast worden door de Nautlus One Man Band van de Muziekkunstenaar.

Op het Kloosterplein is ook volop vermaak. Voor kinderen is onder andere een leuke treinbaan, draaimolen en ander vermaak opgesteld. Bojangles verzorgt hier de catering en volkszanger Henri Huijsmans brengt op schitterende wijze het Nederlandse lied. Op dit podium met catwalk worden ook 3 modeshows gepresenteerd door entertainer Walter Vermeer. Voor iedereen altijd heel erg leuk om te zien en te beleven.

In het wandelgebied is een markt voor kleine ondernemers, verenigingen en hobbyisten. Veel bijzondere producten en diensten worden hier verkocht en presenteert. Natuurlijk is ook hier muzikale ondersteuning. De kinderen kunnen voor enkele euro’s zichzelf verwennen op de kindervrijmarkt, waar tientallen kinderen uit Goirle hun speelgoed – waar ze te groot voor zijn geworden – voor een zacht prijsje aanbieden. En natuurlijk kunnen de kinderen worden geschminkt bij en rondom de vele leuke (mode)winkels.

Reacties

reacties