Wanneer:
27 mei 2018 @ 11:00 – 17:00
2018-05-27T11:00:00+02:00
2018-05-27T17:00:00+02:00
Waar:
De Hovel
5051 Goirle
Nederland

Lentement Goirle

De voorjaarsmarkt “Lentement” vindt plaats in het centrum van Goirle op zondag 27 mei van 11.00 tot 17.00 uur. Er is muziek met een optreden van Raymon Hermans, heel veel kramen, een kindervrijmarkt, horeca, modeshows, enkele kermisattracties en veel publiek. U wordt gastvrij ontvangen in de winkels en horecagelegenheden.

Tilburgseweg

Op de Tilburgseweg staat een braderie. Kramen met marktkooplieden en van de winkeliers. Natuurlijk is er altijd wat lekkers te smullen aan een kraam of vanuit een winkel. De winkels zijn deze dag ook open, dus voor bijvoorbeeld de modeshoppers: genoeg keuze in Goirle! Kortom het beloofd een heerlijke zondag te worden waar je lekker kan slenteren of een terrasje pikken.

Kloosterplein

Op het Kloosterplein is ook volop vermaak. Voor kinderen zijn er verschillende leuke attracties opgesteld. Er zijn volop terrassen en dus goede catering om het plein en het is altijd genieten van heerlijke Nederlandstalige muziek. Goede sfeer is dus gegarandeerd! Behalve een podium voor de muzikanten is er een catwalk, waarop modeshows gepresenteerd worden. Voor ieder wat wils!

De Hovel

In het wandelgebied is een markt voor kleine ondernemers, verenigingen en hobbyisten. Veel bijzondere producten en diensten worden hier verkocht en gepresenteerd. Natuurlijk is ook hier muzikale ondersteuning. De kinderen kunnen voor enkele euro’s zichzelf verwennen op de kindervrijmarkt, waar tientallen kinderen uit Goirle hun speelgoed voor een zacht prijsje aanbieden. Natuurlijk kunnen de kinderen worden geschminkt bij en rondom de vele leuke (mode)winkels.

Parkeren

Er is veel gelegenheid om gratis dichtbij te parkeren. De blauwe zone geldt op deze dag niet.

 

Voor verdere informatie kijk op www.centrumgoirle.nl

Reacties

reacties