Wanneer:
21 juni 2019 hele dag
2019-06-21T00:00:00+02:00
2019-06-22T00:00:00+02:00
Waar:
Kloosterplein
5051 RB Goirle
Nederland

MidZomer Festival Goirle pakt uit met Totally Tina UK

Het MidZomer Festival Goirle heeft de smaak te pakken als het gaat over ‘tributes’. Totally Tina, een Tina Turner Tribute uit het Verenigd Koninkrijk, staat zaterdagavond 22 juni op het Kloosterplein in Goirle. Ook op vrijdag 21 en zondag 23 juni staat live muziek centraal. Dit alles is gratis te bezoeken!

Tina’s grootste hits

De aftrap wordt zaterdagavond verricht door That’s Live. Die coverband brengt een ‘tribute’ aan meer dan één artiest. Van het repertoire van Tina Turner blijft de band deze avond af. De organisatie heeft speciaal uit Engeland de allerbeste Tina Turner Tribute band gehaald, inclusief energieke danseressen! Totally Tina UK brengt een waardige tribute aan een van ’s werelds beste zangeressen. Tina’s grootste hits zullen de revue passeren en ‘Goirle’ zal genieten van een wervelende show. Barend van de Louw vult als discjockey de pauzes passend in.

Goirle Zingt: Royal Party
Op vrijdagavond 21 juni begint de tiende editie van het MidZomer Festival met Goirle Zingt. Ook dat programma liegt er niet om en draagt het thema Royal Party, een koninklijk feestje dus! De presentatoren zijn Bart Melis, Mark van Amelsvoort en Roy van Gils. Aan de Royal Party leveren de Ley River Bigband, Coverband Blast!, Vocal Sound, Popkoor ZO! en De Vrolijke Noot hun medewerking.

Triple B op zondag
Op zondagmiddag 23 juni is het Triple B met enkele topbands. Zo komt er in samenwerking met de Muziekfabriek de Back Up Band. Daarnaast staat geprogrammeerd CoverUp uit Dongen. Verder zijn er activiteiten voor de hele familie. Triple B is onder meer bands en buitenspelen, de afsluiter van drie dagen gratis van muziek genieten in het hart van G

Reacties

reacties