Zevende duo-evenement, op zondag 2 september in het centrum van Oirschot Spektakel op en rond de Oirschotse markt voor het oog en het oor

Zondag 2 september gaan Liedertafel Santé en oldtimerclub OTO voor de zevende keer gezamenlijk de bezoekers op en rond de Markt vermaken met een oldtimershow en een Liedertafelfestival.

“Oirschot Mobiel” start om 12.00 uur, het Liedertafelfestival om 13.00 uur en het evenement eindigt rond 17.00 uur. Dat allemaal in een zo goed als autovrij centrum, met gratis toegang. Het is ook Sunday Shopping in Oirschot!

Voor Liedertafel Santé is het dit jaar, met het 20e festival, een jubileumjaar.

Santé

Bij diverse terrassen treden de liedertafels voor u op met een scala van levensliederen, zeemansliederen en smartlappen. Santé en dertien andere Liedertafels uit Noord Brabant en zelfs één uit Zuid Holland zullen met hun enthousiaste zang u uitnodigen tot meezingen, meedeinen of luisteren. De liedertafels treden op en rond de Markt bij bruin café Oud Brabant, Grand café Palacio, Gasterij De Beurs, Restaurant “De Zwaan 1632”, Brasserie Restaurant de Kroon, Restaurant La Fleurie, Brasserie Tof, Restaurant De Burgemeester, Restaurant de Gelagkamer en in de Rijkesluisstraat bij Eetcafé/Bistro Ratatouille en Foodbar ’dSTomerij. Elk jaar weer is het èn voor de Liedertafels maar zeker ook voor de toeschouwers een belevenis deze veelal kleurrijke groepen te beluisteren en te aanschouwen. Niet komen is een gemiste kans!!

Oirschot Mobiel presenteert: “In Europa, uit Europa”

Met een knipoog naar de komende Brexit, zet OTO een show neer waarin weer allerhande oldtimers, van de jaren ’20 tot de jaren ’80 en van Europese bodem en daarbuiten, van nabij bekeken mogen worden. Vaste gasten zijn ook de jongelui die youngtimers stylen: de vaklui van de toekomst.

Het is ruim 15 jaar geleden dat OTO voor het eerst acte de présence gaf op de Oirschotse markt en ook dit jaar beloven ze alle liefhebbers van rollend materiaal erfgoed, maar ook de argeloze bezoeker van Oirschot’s centrum, een schitterende show te bieden.

Reacties

reacties