Wanneer:
26 augustus 2017 @ 12:00 – 23:00
2017-08-26T12:00:00+02:00
2017-08-26T23:00:00+02:00
Waar:
Mortelveld
5521 Eersel
Nederland

Paperclip Festival, het is toch niet te filmen!

Afgelopen weekend leek het erop of mensen in de Kempen geen filmpjes of selfies durfden te maken. Aanleiding hiervoor was een filmverbod wat met grote borden op de openbare wegen was aangekondigd. Het riep veel vragen op bij de inwoners van de Kempen waarbij de naam van het Eerselse festival toch al een aantal keer viel. Het bleek een ludieke actie te zijn van Stichting Paperclip, die bekend staan om de ludieke marketing rondom hun evenementen. Met deze actie kondigden zij hun nieuwe thema aan voor de festivaleditie van 2017.  

Niet te filmen

Na Ambiance a la France, De Frisse Duik, Anders Nog Iets en tal van andere creatieve thema’s is dit jaar ‘Niet te Filmen’ aan de beurt. Het thema refereert naar Hollywood en film in de breedste zin van het woord. Opnieuw zal Paperclip dit thema van A tot Z uitwerken om zo de bezoekers van het festival weer een unieke festivalbeleving te geven.

Het Mortelveld als filmset 

Een goede film vraagt om een goede locatie. Paperclip keert dit jaar weer terug naar het oude vertrouwde Mortelveld. De plek waar het allemaal is begonnen voor het festival! Twee jaar geleden verhuisde de stichting tijdelijk naar de parkeerplaats van het E3 strand, omdat het Mortelveld nodig aan een opknapbeurt toe was. De gemeente Eersel heeft in de afgelopen jaren hard gewerkt om het Mortelveld grondig te renoveren en er een prachtig festivalterrein van te maken. In overleg met de gemeente keert Paperclip met de filmeditie weer terug naar het Mortelveld.

Draaidagen film

Het opnemen van de film is al begonnen. Want, Paperclip wil graag het hele verhaal laten zien én horen. De laatste draaidag zal plaatsvinden op de filmset in Eersel, op 26 augustus 2017. De cast voor deze eenmalige film wordt in de loop van komende weken bekend gemaakt. Paperclippers die deze draaidag niet willen missen kunnen vanaf 22 mei een première ticket kopen. Voor alle info en updates kun je terecht op de website van Paperclip of op de Facebookpagina.

www.paperclipfestival.nl

Paperclip, Niet Te Filmen!

Reacties

reacties