Wanneer:
4 september 2016 @ 11:00 – 17:30
2016-09-04T11:00:00+02:00
2016-09-04T17:30:00+02:00
Waar:
Den Overkant, Riel
Dorpstraat 1
5133 AD Riel
Nederland
Kosten:
Gratis

Smartlappenkoor ZangRiela organiseert dit jaar voor de 9de keer in successie het Rielse smartlappenfestival. Dit jaar wordt dat gehouden op zondag 4 september bij Den Overkant, al meer dan 5 jaar onze thuisbasis voor de wekelijkse repetitie op woensdagavond.

Dit jaar staat ons festival ook in het teken van 10 jaar ZangRiela, omdat het op 6 september 10 jaar geleden is dat Smartlappenkoor ZangRiela het levenslicht zag en inmiddels is uitgegroeid tot een vereniging met 66 leden. 10 jaar Smartlappenkoor ZangRiela vinden wij een mijlpaal die we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan en gaan daar op vrijdag 9 september op een hele leuke manier invulling aan geven met onze eigen koorleden.

Voor dit festival hebben we gekozen om de koren uit de regio en bevriende koren waar we een band mee hebben de voorkeur te geven om deel te nemen aan ons festival. Zo komen Meidenkoor Woest Genoegen uit Hank al voor de 4de keer op een rij deelnemen. ’n Lach en ’n Traan uit Lichtenvoorden voor de 3de keer op rij. Vervolgens nemen de Kruikenzangers uit Tilburg. Ratjetoekoor uit Tilburg, Meepesaant uit Tilburg, Effe Aanders uit Tilburg, Nostalgia uit Udenhout. En natuurlijk onze eigen ZangRiela niet te vergeten deel aan ons Smartlappenfestival. Het spektakel begint om 11.00 uur en zal rond de klok van 17.30 uur eindigen met een samenzang waar alle koren aan deelnemen.

Het repertoire is puur Nederlandstalig en er zal op twee podia de hele dag te genieten zijn van de zangkunsten van meer dan 300 zangers, zangeressen en muzikanten. Sommige koren worden begeleidt dmv muziekbanden maar de kwaliteit is er niet te minder om.

Iedereen is van harte welkom op zondag 4 september tijdens het 9de Riels Smartlappenfestival. De toegang is gratis.

Voor een hapje en een drankje zorgen de mensen van Den Overkant. Voor de muzikale omlijsting deze dag zorgt Smartlappenkoor ZangRiela met haar gastkoren.

Wij hopen je te mogen begroeten op zondag 4 september.

 

Reacties

reacties