Op de laatste zondag van augustus wordt in Moergestel weer de Toer Mee verreden. Dit jaar dus op 26 augustus waar op het St. Jansplein bij de kerk vanaf 11.00 uur kan worden gestart voor de route van ca. 25 km of van ca. 40 km. Het is al de 37e keer dat deze fietstocht voor het werk van pater Theo Raaijmakers in Bolivia wordt georganiseerd onder het motto: Gezond op pad voor het goede doel in mooi Brabant. Pater Theo zorgt er voor de opvang van straatjongeren in de stad Cochabamba. Hij runt daar twee scholen waar de jongeren een vak leren in plaats van op straat te leven en lijm te snuiven. Het is enorm belangrijk werk wat hij daar doet.

De route laat ieder jaar weer nog onbekende mooie plekjes van het Brabantse platteland zien. In de route zijn enkele rustpunten opgenomen waar ook de inwendige mens kan worden versterkt. Er is koffie of thee en, wat later in de route, zijn soep en/of broodjes beschikbaar. Zowel tijdens de route van 40 km als van 25 km komt u deze rustpunten tegen. Met sponsorbedragen van 3 euro per persoon of 6 euro per gezin kunt u al meedoen.

Starten kan ook in Berkel-Enschot bij Boerderij Denissen vanaf 11.00 uur.

De routes zijn verkrijgbaar bij de startposten in Moergestel en Berkel-Enschot. Wij zullen er alles aan doen om u een fijne fietsdag te bezorgen.

M.O.V.-werkgroep Moergestel

Reacties

reacties