Wanneer:
14 april 2018 @ 11:00 – 16:00
2018-04-14T11:00:00+02:00
2018-04-14T16:00:00+02:00
Waar:
5081 Hilvarenbeek
Nederland

Vlooienmarkt Koninklijke Harmonie Concordiagebeurtenis aanleiding vormen contact op te nemen. Via de button

Ieder jaar wordt, ín april, de Vlooienmarkt georganiseerd door de Koninklijke Harmonie Concordia van 1839. In 1966 werd de vlooienmarkt voor de eerste keer georganiseerd, maar in 2018 is de markt nog altijd springlevend. De jaarlijkse opbrengst is één van de belangrijkste financiële pijlers onder de vereniging. De Koninklijke Harmonie Concordia gebruikt deze financiële opbrengsten onder andere voor het verder uitrollen van muziekonderwijs voor de basisschoolleerlingen in de gemeente Hilvarenbeek. Blazersklassen, slagwerkklassen e.d. zijn projecten die hierdoor worden mogelijk gemaakt.

Binnen de Koninklijke Harmonie Concordia is een commissie is het gehele jaar bezig met de organisatie, zoals het ophalen van spulletjes bij de mensen thuis en sorteren. In de grote opslagloods in Esbeek is het regelmatig een drukte van belang, welke een hoogtepunt kent twee weken voor de Vlooienmarkt wanneer de grote inzamelingsactie gehouden wordt.

Tijdens het Vlooienmarkt weekend zijn alle leden van de Koninklijke Harmonie letterlijk in touw. Leden, partners, vrienden, iedereen steekt van vrijdagavond en tot maandagmorgen de handen uit de mouwen. Sjouwen, inrichten, verkopen, even ontspannen, opruimen, vegen, klaar. Dan begint het weer helemaal opnieuw met een lege loods.

De vlooienmarkt is in de loop der jaren uitgegroeid tot een traditie waarop wordt gerekend. Dat begint natuurlijk met iedereen die welwillend zijn spullen ter beschikking stelt. Vervolgens de grote getale bezoekers die op zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur hun slag proberen te slaan. De keuze is altijd verrassend en het is er iedere keer weer gezellig. Allerlei spullen worden verkocht. Op het terrein is ook een café waar u kunt genieten van een kop koffie, gebak, soep of een snack.

Dit jaar vindt de vlooienmarkt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 april. Het terrein is geopend van 11.00 – 16.00 uur. Het adres is De Roodloop in Hilvarenbeek (de bewegwijzering wijst u de weg). Entree en aanschaf van spullen is alleen met contant geld mogelijk.

We hopen u te ontmoeten op onze vlooienmarkt.

Reacties

reacties