Wanneer:
19 mei 2018 hele dag
2018-05-19T00:00:00+02:00
2018-05-20T00:00:00+02:00
Waar:
Vrijthof
5081 Hilvarenbeek
Nederland

Bazzookas, VOF de Kunst en U2 Tribute (USA)      

smaakmakers op Zomergeblaos 2018

De Beekse Vrijthof zal op zaterdagavond 19 mei en zondag 20 mei (1e Pinksterdag) gevuld zijn met vele muziekliefhebbers die zullen genieten van diverse muziekstijlen. Het gratis toegankelijke evenement is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enerverend festival met een unieke en spraakmakende programmering. Al vele jaren wordt door een groep vrijwilligers hard gewerkt om de Vrijthof tijdens Pinksteren te veranderen in een sfeervol muziekfestivalterrein. Door de steun van vele Bekenaren en diverse bedrijven uit onze gemeente lukt het elk jaar weer om het festival gratis aan te bieden aan de muziek- en festivalliefhebbers uit de gehele regio.

Zaterdagavond 19 mei

De zaterdagavond wordt om 20.30u geopend door rockband Black Swords. De jongste rockband van Nederland (gemiddelde leeftijd 12 jaar !!) stond in de finale van Hollands Got Talent. De kans om ze een keer live te kunnen aanschouwen.

Vervolgens zullen nog drie bands het publiek gaan verrassen met een overdosis aan kwaliteitsmuziek. Als eerste The Dutch Queen Tribute band “Miracle”. Wie houdt er nu niet van de muziek van de legendarische band Queen.

Daarna dé Nederlandse live sensatie van dit moment: De Bazookkas. Een Nederlandstalige ska band met Internationale allure. Ze traden op in 013, HMH, en op o.a. Paaspop, Sziget (Hongarije) en op Elastiek, een lust voor het oor en het oog, even helemaal los gaan!

De afsluiting van deze eerste avond, wordt verzorgt door BAM. Deze energieke feestband spat van het podium. Nummers met een knipoog tot happy hardcore….. grote feestband, met een paar geweldige blazers.

 

Eerste Pinksterdag 20 mei

Op eerste Pinksterdag begint het programma al om 13.30u en gaat het de hele dag en avond door. De zondagmiddag begint met Copchase, dit jaar aangevuld met AkoorT, hét popkoor uit Tilburg, een unieke combinatie. Ze spelen soul, funk en popmuziek. Vervolgens diverse spetterende optredens, waaronder Foul Play (blues, rock, soul) , Jon Tarifa & Band (Eurosonic Noorderslag, Parkpop), D´ Afentoeters (top 2000 a gogo), VOF de Kunst (Nederpop), Elvix & the Teddybears, Van Eigen Bodem (NederpopCovers), The Scientists (Coldplay Tribute), L.A, Vation (U2 Tribute) en als afsluiter De Knockoutband (100% party mode and Mashups).

L.A. Vation (U2 Tribute) USA op Zomergeblaos!

Een uniek optreden op zondag is zeker wel dat van L.A. Vation.!

Deze band uit Los Angeles, is op dit moment The World´s Greatest U2 Tribute Band,

en toevallig zijn ze in deze periode in Nederland!!

Unieke kans op gratis kijken en luisteren naar, maar vooral genieten van alle hits van U2.

Voor een goed beeld van de begin- en eindtijden en informatie over alle bands die optreden, raadpleeg de website van Zomergeblaos www.zomergeblaos.nl of kijk regelmatig op Facebook. Daar kun je ons vinden en dus ook Liken!!

TOT ZOMERGEBLAOS !!

 

Reacties

reacties