Wanneer:
27 mei 2023 – 28 mei 2023 hele dag
2023-05-27T00:00:00+02:00
2023-05-29T00:00:00+02:00
Waar:
Vrijthof Hilvarenbeek
Vrijthof
5081 CB Hilvarenbeek
Nederland
Kosten:
Gratis

Zomergeblaos swingt als nooit tevoren

Het grootste 2 daagse gratis festival Zomergeblaos staat weer klaar op de Vrijthof in Hilvarenbeek. Zoals altijd in het pinksterweekeind zullen op Zaterdag 27 mei en Zondag 28 mei weer een keur aan artiesten voorbij trekken op de 2 beschikbare podia waarbij zowel binnen als buiten gedanst kan worden.

Komend jaar is het alweer de 17e editie van Zomergeblaos en is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe opzet van de organisatie. Naast dat de organisatie anders is ingericht heeft men dit jaar ook gekozen om het logo na vele jaren aan te passen en in een modern jasje te gieten en zijn we enorm trots op het resultaat.

Naast het nieuwe logo heeft men ook een nieuwe website gemaakt welke voldoet aan de laatste snufjes en eisen. Oftewel Zomergeblaos is klaar voor de toekomst.

Wat naast deze nieuws nog meer belangrijk is moet wel de sfeer van het festival zijn. Daarom kiezen wij ook voor beter maar niet groter. De unieke informele sfeer van Zomergeblaos is iets wat wij koesteren.

Maar waar het natuurlijk het meest om draait is natuurlijk de muziek. Na 2 coronajaren en een regenachtige zondagmiddag van afgelopen jaar, heeft men dit jaar toch weer een prachtig line-up samen kunnen stellen waarbij iedereen aan zijn trekken zal komen.

Vooralsnog hebben wij de ambitie om niet groter te worden maar wel beter en willen wij bands niet terug laten komen het jaar erop. Ook dit jaar hebben wij daar weer een uitzondering in moeten maken gezien de vele positieve reacties die wij kregen over de Collins Live Experience band. Zij zullen er weer bij zijn en hebben zelfs op hun site als promo hun optreden van vorig jaar staan.

Ook vele nieuwe gezichten dit jaar. Om een klein tipje van de sluiter op te lichten verwelkomen wij dit jaar de zusjes Klemann, Loïs Lane, die samen met de band de grootste hits van zich zelf spelen alsmede grote engels talige hits van Nederlandse artiesten. Aanrader.

In de lijn van andere jaren ook altijd aandacht voor lokaal talent en na jaren wachten zal Wasko haar opwachting maken op het podium van Zomergeblaos. Al jaren aan de weg aan het timmeren en nu live bij ons te zien.

Ook trots zijn wij op een andere band uit de regio nl Driven met hun front zangeres Magtel de Laat welke 2e werd bij het tv programma “Op zoek naar…” waar men zocht naar een Danny en Sandy voor de muzical Grease. Tijdens dit programma was goed te zien wat Magtel muziekaal in huis heeft en qua rock beleving de beste van het programma was.

Aangezien zij verder de musical wereld in gaat wellicht een van haar laatste optredens met haar band Driven. Erbij zijn is meemaken.

Het programma zal op de socials verder bekend worden gemaakt maar mocht u van bijv Prince of Tina Turner houden zou ik 27-28 mei 2023 vast in uw agenda zetten.

Pinksteren wordt dit jaar dus weer gevierd op de Vrijthof in Hilvarenbeek tijdens het gratis festival Zomergeblaos.

Blijf op de hoogte en kijk op facebook, twitter of de website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Reacties

reacties