Crazy cross in Bergeijk

Het derde weekend van april start de 9e editie van de crazy cross. Dit 2-daagse spektakel wordt gehouden op het evenemententerrein aan Industrieterrein De Waterlaat in Bergeijk. De Crazy Cross is een wedstrijd waar niet het tempo, maar het plezier en vermaak voorop staan. Ruim 350 deelnemers in de leeftijd van 5 tot 70 jaar staan aan de start. Iedereen kan en mag meedoen. Er zijn acht verschillende klassen: auto’s, motoren, brommers, buggy’s, quads, luiers (jongeren tot en met 11 jaar), en niet te vergeten de ‘Crazy klasse’. Niet alleen gaan er originele voertuigen het terrein op, op de baan kunnen ook verschillende obstakels genomen worden. Er zijn onder andere een modderbak, boomstammen en een springbult. Creativiteit is erg belangrijk! Daarom wint de deelnemer met de leukste-mooiste-gekste uitvoering een ludieke prijs.

Zaterdag 20 april
Van 10.30 tot 18.00 uur is er volop spektakel op de baan. De deelnemers kunnen vandaag de baan verkennen. Naast de vrije training is er een 2-uurs autocross, een crazy run en een kofferbaksale. Kom kijken de toegang is gratis.

’s Avonds is het Aprillerfist in de feesttent. Het dak gaat eraf met The Euros en DJ Frank van Weert. De tent gaat open om 20.30 uur.
Zondag 21 april
Op zondag starten we vanaf 11.00 uur. We hebben al vernomen dat er een aantal spectaculaire voertuigen aan de start verschijnen. Originaliteit en plezier, dat is waar het om gaat!!! De meest originele rijder wint dan ook de wedstrijd in zijn klasse. Naast de cross zijn er een aantal leuke randactiviteiten, een apres skibar, is er een rockmiddag in de feesttent met Black Swords, Gearring, Sabien Daris en Koorn Pik & Dorsvlegels. De entree is € 2,00

Meer informatie
Kijk op www.crazycrossbergeijk.nl

Reacties

reacties