Eindelijk mogen we weer beginnen met het uitrijden van De Recreant! Vanaf morgen zal de krant al op verschillende plekken te vinden zijn.

Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het verzorgen van de krant!


De tijd vliegt, we bestaan inmiddels alweer 20 jaar. Wat ooit begon als een krant voor de recreanten in het gebied rond de gemeente Hilvarenbeek en Moergestel is nu uitgegroeid tot een informatieve krant voor de toeristen in het gebied van Hilvarenbeek – Chaam – Ravels – Reusel – Bergeijk – Oisterwijk – Goirle en alles wat daar binnenvalt (zie plattegrond). Een mooi gebied waarin veel te doen is en veel te melden valt. Gezien de vele positieve reacties voorziet de krant nog steeds na al die jaren duidelijk in een behoefte. Doel van de redactie en de uitgever is dan ook om een praktische en leuke inhoudelijke krant voor de recreant uit te brengen.

Na een afwezigheid van drie jaar waarin we natuurlijk te maken kregen met een pandemie zijn we terug met twee nieuwe edities. We hebben destijds de overweging genomen of we in deze periode door konden gaan met het verzorgen van nieuwe edities. Gezien we veelal informeren over evenementen en bezigheden is het lastig om dit te doen in de periode waarin niks mag. Desondanks hebben we gemerkt dat er elke jaar weer mensen zich afvroegen of de krant weer uit zou komen.

We willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan het verzorgen van een nieuwe editie van ‘De Recreant’. We hopen samen van nu af aan zonder onderbreking weer elk jaar terug te komen met een nieuwe uitgaven. Wilt u een bijdrage leveren aan de krant dan is dit zeker mogelijk, stuur een mail naar [email protected] en we helpen u graag!

Reacties

reacties