Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei staat alweer de 9e editie van PLAY gepland. Een festival voor jong en oud, laagdrempelig, voor ieder wat wils én gratis. Geniet van de muziek, nuttig een speciaalbiertje, plof in een fauteuil, dwaal door het bos, laat je kind op ontdekkingstocht gaan en klets met je vrienden.

Vrijdag 19 mei
Op vrijdag 19 mei trapt PLAY vanaf 20.30 uur af met maar liefst twee verschillende programmering op verschillende podia. Aan de bosrand kun je bij de Forest Stage genieten van coverbands van lokale bodem. Onder het genot van een van onze speciaal uitgezochte bieren kun je genieten van o.a. de sound van Fleetwood Mac. Dieper in het bos tref je onze, wegens succes wederom uitgebreide, Dance Forest. Hier kun je de hele avond dansen op toffe sets van verschillende DJ’s. 

Zaterdag 20 mei
Zaterdag breiden we ons programma overdag uit met een brede variatie aan activiteiten voor kinderen. Op het grote veld is er een uitgebreid sport & spel programma waar kinderen én ouders hun energie kwijt kunnen. Leef je uit in de modderkeuken of het kinderbouwdorp, krijg een glitter tattoo of neem deel aan een trommelen-op-rommel workshop. Keuze genoeg!

Uiteraard is er zowel overdag als in de avonduren een brede variatie aan muziekstijlen te vinden. Dit jaar is o.a. Prins S en de Geit op PLAY te vinden. Deze 3FM talent Nederlandstalige Hiphop formatie maakt een kleine stop in hun clubtour om Eersel te verrijken met hun poëtische teksten en unieke sound.  Waan je in een zomers Spanje met La Regadera! Een swingende band die gegarandeerd gaat zorgen voor de voetjes van de vloer. Struinend door de bossen vind je het Dance Forest waar o.a. Miss Nijhof voor het derde jaar op een rij een groot feestje staat te bouwen. En wie weet ontdek je nog wel meer verrassingen verborgen in het bos? In ieder geval belooft de zaterdag weer een veelzijdig, muzikaal feestje te worden!

Knusse aankleding en goed eten en drinken
PLAY staat bekend om haar knusse en speelse aankleding. Tussen het dansen door een potje kaarten in een van de luie fauteuils? Dat kan gewoon! Hangt daar nu een paraplu in de boom? In alle hoeken en gaten verrast PLAY je met unieke en creatieve details.  Uiteraard wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht gedurende beide dagen. Naast een uitgebreid assortiment aan verfrissende versnaperingen vind je ook lekkere hartige snacks en kun je uiteraard ook een avondmaaltje bij ons nuttigen. Voor de kleinere gasten kun je een stempelkaart halen voor ranja, fruit en chips.

Kortom, PLAY Festival is voor iedereen. Vier het mee op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei op het Gildeterrein aan de Postelseweg in Eersel. Beide dagen is het festival gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.play-festival.nl.

PLAY festival 3 PLAY Festival

Reacties

reacties