Het bestuur van Stichting Samen Sporten Tilburg, verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijkse G-Sportweekend, is enorm trots om u het G-Sportweekend Amarant aan te kondigen op 26, 27 en 28 mei aanstaande op het terrein van Amarant, Bredaseweg 570 te Tilburg.
Het jaarlijkse G-Sportweekend Amarant wordt al 29 jaar georganiseerd voor kinderen en volwassenen met én zonder een beperking en vindt plaats op het terrein van hoofdsponsor Amarant. Er nemen doorgaans zo’n 1.200 deelnemers deel aan minimaal 12 verschillende sporten, begeleid door ruim 230 vrijwilligers en toegejuicht door minimaal 5.000 bezoekers die naar het Rabobank stadion komen.
Zo worden er diverse sportevents aangeboden gedurende het weekend voor de volgende sporten: voetbal, handbal, golf, korfbal, hardlopen, zwemmen, kijk doe en beleef event, handboogschieten, tennis, atletiek, outdoor klimmen, disc golf en het Try-Out Sportevent. Dit event biedt sporters en niet-sporters de mogelijkheid om een proefles te volgen in het event weekend. Het volledige aanbod staat op www.G-Sportweekend.nl. Voorzitter Lars Hagen: “Er staat wederom een sportieve en mooie editie voor de deur met nog meer deelnemers en hopelijk nog meer bezoekers”, “drie dagen lang …de dag van je leven”.
Side events
Tevens zal er op zaterdag 27 en zondag 28 mei op het terrein van Amarant een BenT festival worden georganiseerd van 12.00 tot 16.30 uur. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met de verschillende sporten want er zijn diverse vrije inloopmomenten. In het Mora kidsdorp staan diverse speelkussens opgesteld voor onze kleine bezoekers. Aangevuld met het Nederlands kampioenschap mascotte op zaterdag 27 mei waar heel veel mascottes strijden om de titel Nederlands kampioen.
Nieuw: Snuffelmarkt
Gedurende het hele weekend zal er een heuse Snuffelmarkt worden georganiseerd door Roco events. Op vrijdag 26 mei van 18 tot 22u, zaterdag 27 mei van 11 tot 21u en op zondag 28 mei van 11 tot 17u vindt deze plaats op het terrein van Amarant, Bredaseweg 50 te Tilburg. Indien u interesse heeft voor een kraam, graag contact opnemen met [email protected].
Partners
Inmiddels zijn er meer dan 100 bedrijven/fondsen en organisaties aangesloten bij dit event. Mocht je ook partner willen worden dan kun je vrijblijvend contact opnemen: [email protected].

Reacties

reacties