In het weekend van 5, 6 en 7 mei 2023 zijn alle dierenliefhebbers welkom in de Beekse Bergen tijdens het leukste dierenfeest van Nederland. Animal Event is een waar (huis)dierenfestival en dus een perfect gezellig dagje uit met vrienden of familie.

Tijdens Animal Event beleef je niet alleen een fantastische sfeer, ook ontmoet je andere dierenliefhebbers, maak je kennis met verschillende rashonden en -katten en leer je meer over het gedrag van dieren. Bekijk spectaculaire shows en ontwikkel jouw kennis tijdens de vele interessante demo’s, clinics en lezingen. Wist je dat er op Animal Event ook workshops zijn waaraan jij (met of zonder hond) actief kunt deelnemen?

Wat ga je zien op Animal Event 2023?
We zetten de leukste programmaonderdelen voor je op een rijtje:

  • Lezingen en vraag maar raak met Piet Hellemans
    Niemand minder dan de bekende dierenarts Piet Hellemans is dit jaar aanwezig! Piet is al sinds 2011 te zien op tv en geeft elke woensdag advies over de zorg voor huisdieren in de tv-show Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Daarnaast presenteert hij het samen met Stichting DierenLot bedachte programma Samen voor Dieren. Piet is op zaterdagmiddag aanwezig op het Gezondheidsplein en geeft twee lezingen: ‘EHBO voor je huisdier’ en ‘Wekelijkse gezondheidscheck’. Tijdens de ‘vraag maar raak sessie’ kun jij Piet alles vragen wat jij over je huisdier wilt weten!
  • Een sterke band met je hond dankzij ‘Do as I do’
    Ben jij nieuwsgierig naar nieuwe trainingsmethodes voor je hond? Dan is de demo van Mandy van Laar van DAI Academy echt iets voor jou! De in Nederland nog onbekende trainingsmethode Do as I do helpt baasjes aan een sterkere band met hun hond. Kom op vrijdag 5 mei kijken naar Mandy’s demo in het Park of doe samen met jouw hond mee tijdens haar workshop.
  • Altijd al willen SUPPEN met je hond?
    Ben jij op zoek naar een nieuwe manier om lekker bezig te zijn en te ontspannen met je hond? Tijdens Animal Event heb jij de unieke kans om gratis kennis te maken met honden SUP (Stand Up Paddling). Ingrid Kroon, van ikSUP HondenSUP, geeft drie dagen lang mini-workshops op het water van de Beekse Bergen.

animal-event

Bezoek de website: https://animal-event.nl/

Reacties

reacties