Corona heeft ook binnen de Oisterwijkse Theatergroep Trappaf veel roet in het eten gegooid. Na 3 jaar zonder openluchtvoorstellingen is de groep nu actiever dan ooit
tevoren.

Zij brengen dit seizoen 6 uitvoeringen in het Oisterwijkse Natuurtheater van een eigen bewerking van het beroemde verhaal van Pinokkio. Honderdveertig jaar oud is het verrukkelijke verhaal waar kinderen geen genoeg van kunnen krijgen: Pinokkio.

Het oorspronkelijke verhaal blijft zoals iedereen het kent maar is uitgebreid met veel nieuwe personages, muziek en liedjes. Ruim 40 spelers in alle leeftijden zullen u vermaken in het Oisterwijkse Natuurtheater, middenin het groene bos- en vennengebied.

1e rep openlucht

Een mooiere plek om theater te spelen in de openlucht onder een blauwe lucht of juist onder een sterrenhemel is er niet.
Twan van Schijndel maakt met Pinokkio zijn regiedebuut in het openluchttheater. Hij bewerkte ook samen met Mechteld Neggers het verhaal.
Uitvoeringen op donderdag 18 mei (hemelvaart), zondagen 21, 28 mei en 4 juni, maandag 29 mei (2e Pinksterdag) telkens om 14.30 uur en een avondvoorstelling op zaterdag 3 juni aanvang 19.00 uur. We hebben de entreeprijs wederom op € 5,00 kunnen houden.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het theater
of reserveer op www.theatergroeptrappaf.nl.

Op het terrein van het Natuurtheater bent u in de pauze en na de voorstelling welkom op het terras van “de Rode Lelie”. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin.

Op zo’n 100 meter rechts naast de ingang van het theater kunt u de auto parkeren.

Het theater is gelegen aan de Gemullehoekenweg 147, 5062SB in Oisterwijk. (Kom als dat mogelijk is op de fiets naar de voorstellingen)
De spelersgroep wenst U een heerlijke toneelmiddag in het fraaie Oisterwijkse Openluchttheater.
logo Trappaf liggend

Reacties

reacties