Roots By Cabana   / Foodbar -Winebar

In de kern van het Bourgondische Hilvarenbeek is Roots foodbar gevestigd. Even voorbij de Vrijthof ter hoogte van de winkels in de Hilverstraat ligt dit eigentijdse etablissement. Achter het restaurant bevindt zich een verscholen pareltje, de binnenplaats van Roots. Een groene oase aan rust. U waant zich heerlijk op een mediteraans oort. Echt even vakantie! Schroom niet om eens een kijkje te komen nemen.

FOODBAR

Een avondje uit is meer dan een lekker hapje eten, meer dan entertainen. Een gevoel van thuiskomen in een hippe ambiance waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Een sfeer waarbij eerlijkheid, transparantie en duurzaamheid de leidraad vormen.

Naast het restaurant zijn de medewerkers te vinden op de Roots Farm waaronder een ruime moestuin met 100% biologische groenten en kruiden worden verbouwd, de kippetjes scharrelen in de wei voor de beste aioli en eetbare bloemen worden geteeld.

De open keuken is het kloppende hart van de zaak waar de gerechten met passie worden bereid door ons professionele keukenteam dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Van eenvoudige Bites/tapas, heerlijke kleine gerechtjes en diverse (borrel) plateau´s, tot culinaire hoogstandjes, Luxe seizoensgebonden gerechten waarbij zowel de ogen als de smaak worden geprikkeld en verrassende menu’s. Oftewel voor elke gelegenheid wat wils……

Sharing menu´s (3 gangen) va 19,50 p.p.

Roots menu´s ( 3 /4/5/6 gangen ) va 27,50 p.p.

ZONOVERGOTEN TERRAS

Zodra het zonnetje het toelaat kunt u heerlijk komen genieten op onze binnenplaats. De verscholen parel van Roots (achter de zaak). Hier ligt ons heerlijke Lounge terras waar u zich even helemaal elders waant. Hier kunt u heerlijk genieten van onze zomerse drankjes voor een heerlijke borrel of genieten van onze specialiteiten van de kaart. Laat de zorgen voor morgen en laat je meevoeren door de zonnige taferelen.

ROOTS ROOM

Tussen het restaurant en de binnen tuin bevindt zich de Roots Room een ruimte waarin je met een besloten gezelschap kan dineren, vergaderen , Walking diner, condoleance of een lekkere borrel kan drinken. Deze ruimte beschikt over een veranda waardoor je bij mooi weer heerlijk de tuindeuren open kunnen…..

ROOTS TRATTORIA

Geen zin om uit eten te gaan maar ook niet om te koken? Dan kunt u thuis heerlijk genieten van onze trattoria take-away mogelijkheden. Kijk op de site voor de recente bestellijsten.

EARLY BIRD

Speciaal voor de vroege vogels geven wij komende periode een korting van 20% op de eindrekening. U krijgt deze korting als u voor 19.30 uur bij Roots heeft afgerekend en de tafel is vrijgegeven.

Gelderstraat 40

Hilvarenbeek

0135052290

[email protected] (ook voor reserveringen)

www.roots-foodbar.nl

 

Openingstijden   di t/m vr vanaf 16.00 uur – za / zo vanaf 12.00 uur

Reacties

reacties