Speelboerderij De Vossenberg: te gek zo’n speel- en knutselplek!

Speelboerderij De Vossenberg in Gilze is al ruim tien jaar een speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. Deze knusse speelboerderij vindt u in het buitengebied van Gilze, in de richting van Tilburg. Kinderen beleven hier de leukste binnen- en buitenspeelavonturen en bouwen, knutselen én timmeren de mooiste creaties. En u geniet ondertussen, met uitstekend zicht op uw spelende kinderen, in alle rust aan een van de vele tafeltjes. Bij zonnig zomerweer is op het buitenterras helemaal goed toeven! Trek in iets lekkers gekregen? Maak dan gebruik van de uitgebreide menukaart van De Vossenberg.


Klimkooien, knutsel- en speelzolder
Op de begane grond leven de kinderen zich uit in een grote transparante klimkooi, voorzien van glijbanen, klimrekken, hindernisbanen, slingertouwen en een ballenbak. Een etage hoger is de knutsel- en speelzolder te vinden. Hier staat alles klaar om lekker creatief aan de slag te gaan: knippen, plakken, verven en timmeren. Alle kunstwerken mogen na afloop natuurlijk mee naar huis genomen worden!

Buitenspeeltuin
Heerlijk klimmen, schommelen, ravotten in de zandbak en trampolinespringen in de buitenlucht. Of snel naar beneden roetsjen met de kabelbaan. Het kan allemaal bij De Vossenberg. Nog wat meer speeluitdaging bieden de voetbalkooi en het interactieve speeltoestel Sona.

Timo en Bas (7 en 8 jaar): “De Vossenberg is supervet. Je kan hier bijna klimmen tot aan het dak, écht timmeren en buiten met van alles spelen!”

Openingstijden en entreeprijzen
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur. Maandag gesloten. Kijk voor de actuele tijden op de website. Kinderen van 1 t/m 12 jaar: € 7,50. Ouders en begeleiders gratis.

Speelboerderij De Vossenberg
Tilburgsebaan 42 in Gilze
T. 0161 456 686 / 06 270 646 27
www.devossenberg.net

Reacties

reacties