Het Lentement vindt plaats in hartje Goirle. Er is muziek, een modeshow heel veel kramen, een kindervrijmarkt, horeca, kinderattracties en veel publiek. Een evenement om niet te missen. U wordt gastvrij ontvangen in de winkels en horecagelegenheden.

Tilburgseweg

Op de Tilburgseweg staat een braderie. Kramen van marktkooplieden en van de winkeliers. Natuurlijk is er altijd wat heerlijks te smullen aan de kraam of vanuit een winkel. De winkels zijn deze dag ook open, dus voor bijvoorbeeld de modeshoppers: volop keus in Goirle! Kortom…lekker slenteren èn niet als laatste….er zijn volop terrassen! Hier kan men ook nog verrast worden door leuke attracties en straattheater.

Kloosterplein

Op het Kloosterplein is ook volop vermaak. Voor kinderen is o.a. een leuke treinbaan, draaimolen en ander vermaak opgesteld. Er zijn volop terrassen en dus goede catering om het plein en het is altijd genieten van heerlijke Nederlandstalige muziek. De sfeer is gegarandeerd! Behalve een podium voor de muzikanten is er een catwalk, waarop 3 modeshows gepresenteerd worden. Voor iedereen altijd heel erg leuk om te zien en mee te beleven.

De Hovel

In het wandelgebied is een markt voor kleine ondernemers, verenigingen en hobbyisten. Veel bijzondere producten en diensten worden hier verkocht en gepresenteerd. Natuurlijk is ook hier muzikale ondersteuning. De kinderen kunnen voor enkele euro’s zichzelf verwennen op de kindervrijmarkt, waar tientallen kinderen uit Goirle hun speelgoed – waar ze te groot voor zijn geworden – voor een zacht prijsje aanbieden. En natuurlijk kunnen de kinderen worden geschminkt bij en rondom de vele leuke (mode)winkels. De waaghalzen en turnsters kunnen zich uitleven op de Bungee-tramp. Voor € 2,- kunnen ze springen en op een veilige manier al hun acrobatische kunsten laten zien, hun grenzen verleggen en salto’s oefenen. Bij de terrassen op de Hovel klinkt de zang van enkele regionale koren.

 Parkeren

Er is veel gelegenheid om gratis dichtbij te parkeren. De blauwe zone geldt op deze dag niet.

 

Verdere informatie vindt u op www.centrumgoirle.nl.

 

Reacties

reacties